ASLAN DFP 08; de nieuwe, matte digitaal drukfolie met ultra sterke kleefkracht

Wormer, donderdag 12 mei 2016

 • Digitaaldruk-folies

  Digitaaldruk-folies

 • ASLAN DFP 08; de nieuwe, matte digitaal drukfolie met ultra sterke kleefkracht

  ASLAN, de Duitse producent van zelfklevende folies voor de meest uiteenlopende toepassingen, introduceert met de ASLAN DFP 08 een mat alternatief voor de reeds bestaande glanzende digitaal druk folie DFP 07. Deze polymere zelfklevende (matte) folie met een houdbaarheid buiten van 7 jaar, heeft een ultra sterke kleefkracht. Het is daarmee uitermate geschikt voor lange termijn toepassingen op lastig te beplakken ondergronden. Denk hierbij aan apolaire oppervlakken; ruw dan wel oneffen, maar ook kunststoffen met een relatief laag energieniveau zoals bijvoorbeeld kunststof afvalbakken.

  Het  matte oppervlak van de folie biedt dé oplossing voor toepassingen waarbij (licht-)reflecties vermeden moeten worden.  Dat het oppervlak daarnaast perfect harmonieert met de matte kleuren van een printer met UV inkten, is uiteraard een bijkomend, maar belangrijk aspect. Door de hoge kleefkracht kan de folie al bij zeer lage (buiten) temperaturen, vanaf 5˚ C, worden verwerkt.

  De tweezijdig PE-gecacheerd silicoon-kartonnen backing zorgt voor een hoge stabiliteit; bescherming tegen vocht en warmte en garandeert daarmee dus een perfect drukresultaat. De folie kan met alle gangbare digitale printers worden bedrukt.

  Voor nadere informatie of monsters neemt u contact met ons op.

   

  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  T: +31 (0)75 621 1001
  F: +31 (0)75 621 6811
  info@jwb-ceka.nl
  www.jwb-ceka.nl