ASLAN ultra-tack range uitgebreid met een transparante versie; ASLAN DFP 06.

Wormer, donderdag 22 maart 2018

 • Digitaaldruk-folies

  Digitaaldruk-folies

 • Na de glanzend witte DFP 07 en de mat witte DFP 08, introduceert ASLAN een nieuwe ultra-tack folie; de DFP 06, een transparante digitaaldrukfolie met een extreem hoge kleefkracht.

  Een van de voordelen van deze nieuwe folie is uiteraard de perfecte verkleving op “moeilijke” ondergronden, zoals laag-energetische materialen (bijv. plastic afvalbakken), maar ook op ruwe, oneffen of zelfs koude ondergrond. De ultra-tack folies kunnen bij lage temperaturen, vanaf 5˚C worden geplakt. Vanwege de transparantie van de folie hoeven de geprinte beelden niet te worden uitgesneden. Daarmee kan ook het motief van de ondergrond moeiteloos worden meegenomen in het ontwerp.

  De 80 µm sterke pvc-folie is geschikt voor langjarige toepassing, maar kan ook na meerdere jaren eenvoudig worden verwijderd. Het tweezijdig PE-gecoate release papier garandeert een optimale vocht en temperatuur stabiliteit, waardoor perfecte printresultaten kunnen worden gerealiseerd. Of de folie nu met solvent, eco-solvent-, latex-, of UV-, en/of zeefdrukinkten wordt bedrukt.

  De DFP 06 folie wordt geleverd in rollen van 50 m x 137 cm.

  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  T: +31 (0)75 621 1001
  F: +31 (0)75 621 6811
  info@jwb-ceka.nl
  www.jwb-ceka.nl