Museum Art Foam

Mogelijk bent u reeds door onze partner Innosell geïnformeerd, want met ingang van januari 2022 hebben de Verenigde Bedrijven Jansen - Wijsmuller & Beuns de Museum Art Foam verpakkingsactiviteiten van Innosell overgenomen. Met trots en enthousiasme voegen wij deze productgroep toe aan ons gespecialiseerde assortiment, waarmee wij hopen u nog completer van dienst te kunnen zijn bij al uw activiteiten gericht op archiveren, conserveren, restaureren en duurzaam bewaren voor de toekomst.

 

Het bekende kwaliteitskeurmerk dat het MAF door de jaren heen verkregen heeft, zullen wij waarborgen en met dezelfde zorg en toewijding veilig bij u aanleveren. Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact en staan u dus graag te woord bij al uw vragen.

 

Mocht u onverhoopt nog niet bekend zijn met ons, dan stellen wij ons graag aan u voor. In de afgelopen veertig jaar zijn wij uitgegroeid tot de meest complete groothandel in de Benelux voor producten en materialen voor archiveren, conserveren, restaureren, (boek)binden en grafische afwerking. Tot onze klantenkring mogen wij een groot aantal (inter)nationale Archieven en Musea rekenen, Kunstinstellingen, Bibliotheken, Drukkerijen en Boekbinderijen. Wij staan bekend om onze kwaliteitsproducten, die wij meestal direct uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast zoeken wij graag samen met onze klanten naar duurzame oplossingen, al dan niet met behulp van onze deskundige productiepartners binnen Europa, waar wij reeds jarenlang mee samenwerken.